Sari la conținut
Forum Roportal
Avalon73

Mentalitatea din spatele azilelor  groazei

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

In România avem tot felul de mafii, non umane (a gunoaielor, a cimitirelor, a rablelor  auto etc.) sau umane (o orfanilor, a handicapatilor, a batranilor ajunsi neputinciosi) si chiar  parlamentul este o mafie. Este ceva de mirare in ceea ce am spuns? Nu.

Si acum să pornim de la rădăcini.

Cum trăiește un țăran (ca doar 50% din populatie este rurala, needucata si de aici provin "clientii" azilelor)? Trăiește mult, prost și fără rost. Nu-și cunoaște bine nici limba natală darămite vreo limbă străină. Nu călătorește în lume, nu are nicio cultură. Singura speranță și-o pune în copiii lui, poate ei...., deși îi crește în blesteme și bătăi (se cheamă că le dorește tot binele din lume) și face tot posibilul ca nici copiii lui să nu-i depășească condiția ci să crape stupizi. Țăranul se pune contra la tot ceea ce și-ar dori copiii lui blocându-le astfel viitorul si blocând diversitatea sociala. Țăranii își hrănesc animalele de companie cu lături (mâncare stricată). Consecința? La bătrânețe, în azile, copiii lor le dau ca hrană lături, ca la porci.

Exista si taranii mai "rasariti", astia si-au facut  progenturile nimic altceva decat doctori, preoti, vamesi, parlamentari etc. Astia sunt mafia gulerelor albe care-si bat joc de toti.

În România, până și familia este o  mafie, datorită căsătoriilor "aranjate", din interes - "Iar dusman iti va fi cea pe care o tineai strans la pieptul tau"

Personalul azilelor cică foloseau banii din pensiile batranilor la chefuri cu manelisti, droguri si prostituate. Doctorii deveneau curatorii bolnavilor si le vindeau casele. Nu e ceva nou, asta e o  practica de zeci de ani in spitalele de psihiatrie. Si daca comentezi vreunui doftor de suflete iti da replica cu  nonsalanta: Eu am cabinetul, imi sugi pula, si daca devii  recalcitrant chem politia...

Asta e România? Întreb și eu pentru un prieten mai tânăr care vrea să emigreze...definitiv!

Editat de Avalon73
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Asta e România? Întreb și eu pentru un prieten mai tânăr care vrea să emigreze...definitiv!"

Asta a fost si acum 50 de ani cand am emigrat si eu, definitiv, condus de PCR in frunte cu tovarasii impuscati in final de rusi!!!  

Dintre acei TARANI n-a fost greu sa scoata cativa mai "rasariti" la putere sa ajute la nimicirea celori cu valori umane, care voiau sa ajunga altfel, nu ca ei.

De aceea URESC pe toti urmasii COMMUNISTILOR care si azi sint printre noi raspanditi ca si buruienile si fac ce faceau si parintii lor.

Pentru multi aceasta stire este o noutate, nu pentru mine, ca la Sighetu-Marmatiei, departe de Bucuresti functionau asemenea institutii de cand ma stiu!!!

O Casa de Copiii orfani renumit ca si Casa de Nebuni unde erau INTERNATI cei incomozi functionarii in stare libera al communistilor, oameni cu educatie selecta care nu coborau in oala porcilor taranimii dar si Casa de Batrani era bine cunoscuta de locali si nu numai.   Erau locuri de munca banoase pentru cei care lucrau acolo ca nu oricine ajungea sa fie angajat in functii din astea, doar bunii membri de partid.  

Erau si descurcarete din nastere, adica hoti, dar nu erau prinsi niciodata spre exemplu: -  daca eram trimisa de un doctor la vre-un test in spital, eram controlata la intrare in poseta si pe corp de o femeie sa nu cumva sa BAG ceva ce-i interzis, alcool sau stiu eu ca arme nu aveam!!!   La iesire la fel eram bine controlata sa nu fi luat/furat ceva de acolo: - hartie igienica din WC sau altele ... INSA cele care lucrau in aceste locuri speciale in spital, deloc nu erau controlati ca le ducea si controlorilor acasa Salam de 100 de Lei/kg, Unt, Branzeturi si altele.  

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

INSTANT_FIREA_PG_003_INQUAM_Photos_Liviu_Florin_Albei-300x200.jpg

A demisionat sa nu intre si in puscarie sau doar este un teatru pana trec circarii???   Stia de treaba, altfel nu-i tremura si sufletul, era cea mi buna sursa de bani ca nu reclama nimeni dintre rezidenti, doar cineva din Comitetul Central a inceput sa zgarie suprafata gramezii de gunoi sa puta un pic si sa atraga atentia.   

Acel cineva se vrea ales in functie inalta ca a facut descoperirea si merita orice pentru a scoate in evidenta Cum se mai traieste in Romania???   Cand mi-a spus cineva care stia de situatia exacta, nu-mi venea sa cred, cand era sora mea intre viata si moarte, era greu de hotarat ce dorim noi familia ei sa fie bine si pentru ea.   Poate daca era mai ieftin acceptam solutia de a fi "ingrijita" in aceste facilitati, dar se cereau exact cat in State pentru a trai intr-un bizniz de babe.  

Asta este mare CRIMA sau PACAT biblic, toti merita sa petreaca restul vietii in puscarie adanca si intunecoasa!!!

https://evz.ro/caminele-groazei-gabriela-firea-fortata-de-liderii-psd-sa-demisioneze.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

On 7/9/2023 at 7:59 AM, Avalon73 said:

Personalul azilelor cică foloseau banii din pensiile batranilor la chefuri cu manelisti, droguri si prostituate. 

 

România are 89% semianalfabeti functionali si 44% 100% functionali.

Asa a ajuns Domnul Tzanca Uraganu sa aibe manele cu 97 de milioane de vizualizari la o singura manea. (restul au de la 10-20-44 milioane vizualizari in sus)

Pai daca sunt 97 de milioane de vizualizari la 19 milioane locuitori, inseamna ca asta e România! Tziganiada...

 

Editat de Avalon73

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×